ОНЛАЙН МАРКЕТ ТЪРГОВИЯЖивеем в динамични времена и случващото се покрай COVID-19 провокира все повече търговци да погледнат на онлайн търговията с други очи. Подходящ момент е супермаркетите да се замислят за онлайн търговията и да разберат, че това не е лукс ,а бъдеще и алтернатива.
Формула - да се редят през 2 метра сто човека и да чакат по 10-20 минути, за да влязат в магазина, е архаична за 2020 година. Сега беше моментът магазините за хранителни стоки да започнат да приемат поръчки дистанционно.

Не говорим за доставка до адрес, защото наистина доставката изисква малко по-сложна организация. Говорим за обявената в средите на модерните търговци, година на In-store Pickup - (поръчваш онлайн и си го взимаш на място в магазина), готово за взимане - става за минути. В западните магазини, които го практикуват, над 50% от поръчките са взимане от магазина - близкия магазин до дома, този който ти е на път.
Много по-практично и безопасно - замислете се, че повечето продукти няма да са пипани от 100 различни човека преди да ги закупи клиент.

Todor-Web Ви предлага лесна, бърза и адекватна интеграция на физическият ви магазин в паралелна онлайн платформа. А и не по-малко важно, взимането от магазина не вреди на посещаемостта ,това е много по-мек вариант от превръщането на офлайн клиентите ви в онлайн такива.Причината традиционните хранителни магазини да въвеждат онлайн търговията по-бавно в България е, че гледат на нея, като на канибализъм. Погрешното мислене, че всяка онлайн поръчка е една разбита тухла от техните недвижими имоти, кара търговците да гледат на онлайн продажбите с недоверие.

Динамичните и работещи хора все повече предпочитат да не губят ценно време в обикаляне и редене по опашки. Изработката на подобна онлайн платформа не изисква огромни средства и дългосрочни инвестиции. Ориентировъчната сума за една модерно работеща онлайн платформа варира в зависимост от броя на предлаганите продукти, сложността на платформата или сравнително, колкото разходите Ви за електричеството, консумирано от две-три крушки месечно.

Предлагам Ви една уникална възможност за развитие и привличане на  модерният клиент.
Чрез бърза интеграция на всички ваши продукти в онлайн платформа, всеки може да поръча дистанционно. Увеличете клиентите си без усилия и специални умения в процеса.

ЛЕСНА ПРОЦЕДУРА В ТРИ СТЪПКИ !
  • Клиента посещава онлайн платформата и избира желаните продукти.
  • Търговеца получава поръчката и я приготвя за вземане. 
  • Клиента получава известие, идва в удобно за него време, заплаща и си взема поръчката.
Според последните проучвания, търговските обекти въвели паралелна на физическият си обект онлайн платформа увеличават продажбите си средно с 30% . Паралелно с това намалят разходи, като електричество и допълнително наета работна ръка.

Ако сте модерно мислещ и алтернативно насочен търговец, може да се свържете с мен по всяко време, чрез всички упоменати възможности в раздела  КОНТАКТИ.