Защо бизнесът ви има нужда от сайт?
Сайтовете са една от най-добрите форми на Интернет реклама.

Можете ли да си представите вашия бизнес без фирмения и мобилен телефон – разбира се, че не! Това вече с пълна сила важи и за Интернет. Вашия уеб сайт не е просто още един канал за комуникация между вас и вашите клиенти, доставчици и сътрудници. Уеб страниците са една от най-добрите форми на Интернет реклама, а онлайн магазините се превръщат в изключително успешен начин за всеки предприемач да разшири бизнеса си. Това е възможност, която никой не бива да подценява. Вие знаете колко важна е рекламата за успеха на вашия бизнес. Но помислете колко много средства са необходими за нея. Професионално направения фирмен уеб сайт се превръща в 24-часова световна реклама за вашия бизнес. Тя е в Интернет постоянно, достигайки до всяка точка на света и до всеки потенциален клиент, предоставяйки цялата необходима информация и възможност за лесен контакт с вас. Това е и една от най-динамичните форми на реклама, защото вашата фирмена уеб страница може да бъде обновявана лесно и толкова често, колкото е необходимо, така че да отразява най-точно моментното състояние на вашия бизнес.

По-големи печалби ако имате онлайн версия на вашия магазин.

За Оn-line търговията почивен ден няма. Интернет ви позволява да приемате поръчки 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата. вашата уеб страница ще бъде на разположение на вашите клиенти постоянно, без значение дали денят е делничен, почивен или пък официален празник. Огромен брой компании вече са открили невероятната полза от създаването на уеб сайт, който има свой On-Line магазин и реално акумулират много по-големи печалби от тези на конкурентите им, които не разполагат със собствен сайт.

Уеб сайт и за малкия семеен бизнес.

Трябва ли вашия бизнес да има свой уеб сайт, дори ако той все още е малък и предлага продукти или услуги, които според вас не могат да бъдат продадени чрез Интернет? Категорично Да! В днешно време ако имате свой бизнес е от изключително значение той да присъства в Интернет. Един професионално създаден и надеждно поддържан сайт е в състояние да разкрие истинските качества на предлаганите продукти и услуги пред потенциалните ви клиенти. Да покаже, че бизнесът ви е сериозен и стабилен и вие не се притеснявате да инвестирате средства в своето On-Line присъствие, защото сте сигурни в качествата на осъществяваната от вас дейност.

Какво ви предлага Todor-Web ?


  • Сайт с интуитивна администрация, лесна за управление !

Включено е и време за обучение с административния панел на сайта в крайната цена.


  • Страници, снимки, менюта, без ограничение !

Можете да добавяте, премахвате, редактирате, каквото искате и колкото искате.


  • SEO оптимизиране за търсачките !

Основна оптимизация за търсачките, това ще помогне на сайта да излезне на предни позиции в Google.


  • Респонсив дизайн !

Сайта е видим на всякакво устройство, компютър, лаптоп, таблет, смарфон, без значение от резолюцията.


  • Поддръжка на сайта !

Предлагаме и услугата поддръжка на сайт, в слуай че не искате да се занимавате с тази дейност Вие.