ПРОЕКТИОНЛАЙН МАГАЗИН

Официален и ексклузивен представител за България на
Dr.Spiller – Pure SkinCare Solutions

Най-високо качество. Ексклузивност. В синхрон с природата.

Въз основа на тези принципи ние разработваме иновативни технологии, чиято основна цел е да поддържат естествените функции на кожата и да я поддържат здрава. Поставихме за наша мисия да направим ексклузивната грижа за кожата, произведена в Германия, осезаема. Ние непрекъснато работим върху това с убеденост, страст и най-високи стандарти.

Dr.Spiller– Pure SkinCare Solutions

Най-голямото предимство на продуктите, създадени от д-р Шпилер, учен – химик ( първи в света въвел слънцезащитен фактор в производството на козметика , 1968г. ), е че не предизвикват алергични реакции и са много подходящи за чувствителна кожа, склонна към раздразнения.

Козметичната марка е създадена, за да третира разнообразни дерматологични проблеми по естествен, безвреден начин, като основен принцип е биомиметиката – подражание на природата и нейните процеси. Използваните активни съставки са предимно натурални, като ценни растителни масла, изворна вода от Chiemgau Алпите и лечебни растителни екстракти.


Défilés de Stanislava Angelova
Официален блог на Станислава Ангелова. 
Сайт/блог, свързан с личностни качества и характеристики, светоусещане и мироглед.  

Какво ще откриете в сайта?    

В „Арт галерията имате възможността да надникнете в творчество –  морски картини и накити, изработени от съкровищата на Черно море – миди, рапани, черупки от стриди, камъни с уникални форми и размери, вплетени с лен, сатен, органза, велур, дърво, стъкло, морски пясък и маслени бои.    
В „Професионален опит и услуги“ ще откриете информация за професионален път в сферата на туризма и за настоящата консултантска дейност, която предоставя в този бранш. 
В „Стил на живот“ – блог място за светоусещане за мода, стил, спортен дух, етика, изкуство, автори и др.    
В „Рецептурник“ – личен прочит на рецепти, разделени по национални кухни и здравословен раздел. 
Много други теми и публикации...


ОФИЦИАЛЕН ОНЛАЙН МАГАЗИН НА "ПАРИТ" ООД 

 Един от последните проекти, онлайн магазин на фирма "ПАРИТ" ООД. Един проект изграден на защитена хостинг платформа и изцяло защитен https домейн. Магазин с изключителен дизайн и функционалност. Зареден с повече от 4000 продукта и оптимизиран процес на онлайн пазаруване.


ОФИЦИАЛЕН ОНЛАЙН МАГАЗИН - KALPAZANI STORE 

 Онлайн магазин с иновативен дизайн и функционалност. Сайта е разработен с афинитет, към всеки детайл. С изключителна декстоп и мобилна версия. Изцяло интегрирани и синхронизирани продукти в официална Facebook страница за допълнителен поток от продажби. KALPAZANI STORE е официален вносител на британската марка "COSATTO" за бебешки и детски колички, кошчета, аксесоари и столчета за хранене.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА КЪЩА ЗА ГОСТИ И МЕХАНА ПРИ ДРЕНЧЕВ

 
Сайт с изчистена и многофункционална визия. Един проект изграден на защитена хостинг платформа и изцяло защитен https домейн. Сайта е с изцяло персонализирана информация, даваща оптимална информираност на клиента. Къща за гости Дренчев разполага с десет двойни стаи и три уютни апартамента. Стаите разполага с високоскоростен интернет, самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, тераса и екстри, като джакузи, сауна и парна баня. Чрез внедрена система за резервации, всеки потребител може да направи желаната заявка за резервация лесно и изцяло онлайн.


Официален сайт на ''Заедно за Чепеларе''

Сдружение “Заедно за Чепеларе” (СЗЧ) е сдружение с нестопанска цел, което осъществява дейност в обществена полза, стреми се със законни средства да съдейства за стимулиране на свободната инициатива, развитието и утвърждаването на гражданското общество, гражданското участие и доброто управление, генериране на нови идеи, обмяна на информация, развитието и утвърждаването на духовните ценности, здравеопазването, образованието, науката, културата и местното самоуправление, защитата на човешките права и на околната среда, както и за икономическото развитие, на територията на Община Чепеларе.


Официален сайт на "Хотел Чепеларе". Хотел "Чепеларе" се намира точно в центъра на град Чепеларе, с гледка към едноименният площад "Олимпийски" и най-дългата ски писта на балканския полуостров "Мечи-Чал". Хотелът е един от символите на гр. Чепеларе. Намира се на 210 км. от София, на 70 км. от Пловдив и на 10 км. от мега курорта Пампорово-Мечи Чал. Хотелът е в най-живописната част на Родопите, където природата е очарователна, хората особено гостоприемни, а въздухът е кристално чист.


Един от новите проекти е сайта на "Общинска организация за хора с увреждания" Чепеларе. В него всеки може да се запознае с дейността и целите на организацията. Чрез добре изразена структура, максимално оптимизирано съдържание и мобилна версия сайта дава изчерпателна информация в полза на хората с увреждания на територията на Община Чепеларе.

NIRANI LEGO SHOP

Сайт за онлайн търговия. В него всеки потребител и любител на лего конструкторите може да намери богата гама от продукти. Чрез функционална структура през сайта може да пазарувате лесно и безопасно без регистрация и въвеждане на парола. С функционална пазарска кошница и под менюта лесно може да направите поръчката която сте желали. 


Чепеларе е едно от най-вдъхновяващите планински градчета, разположени високо в Родопа планина на почти 1200 метра надморска височина. В този сайт е събрана най-голямата колекция от снимки на пищния родопски град. Проекта е реализиран като лична инициатива за популяризирането на града, като атрактивна дестинация за отдих и туризъм. Чрез интерактивната форма, през сайта всеки посетител има възможността да допълни колекцията от снимки, като добави свои фотографии на Чепеларе и околностите му !   


CMA Ltd 

 Специализиран сайт в предоставянето на медицински услуги, консултации с водещи специалисти в България и света. Чрез сайта всеки клиент (пациент) има възможност да направи връзка с водещи специалисти в специалности като Гръдно-коремна, мини инвазивна и лапароскопска хирургия, нано хирургия, Неврохирургия, Кардиохирургия, Детска хирургия, Ортопедия и травматология. Предоставяне на пациента и неговите близки подробна и последователна информация как да се реализира неговото лечение и възстановяване, избор на водещи лекари, как се стига до тях, какво ще струва, какво е необходимо за лечението, в коя болница и специфични изисквания.


Народно читалище РОДОПСКА ИСКРA 1880 град Чепеларе е един съвместен проект. Този сайт е реализиран по поръчка и със съдействието на председателят на едноименното читалище  Ангел Николов. В него можете да разберете подробности относно създаването на читалището - дати, събития и много илюстрации плюс снимки на неговите дейци.


"ПАРИТ" ООД

Официален сайт. Това е частна търговска фирма, с основна дейност производство и предлагане на мартенички и сувенири на консигнация. Основното конкурентно предимство е изградения собствен бизнесмодел на отношения, предлагане на качествени продукти и висок стандарт на обслужване. Фирмата стартира нов проект - производство и предлагане на консигнация на сувенирни магнити. Чрез сайта към всеки клиент има персонално отношение.

Тенис кортовете в гр. Чепеларе са първите създадени кортове на червена настилка в смолянска област. Поради естеството и разположението си те са едни от най-слънчевите кортове в България разположени на почти 1160 м. надморска височина високо в Родопа планина. От създаването си до днес на тях са проведени редица турнири и са играли много от най -известните спортисти на България.Личен блог на Васил Василев Шишков. Свързан с кариерното му развитие и личностни качества. Съдържа подробна информация за него както и обширно резюме за настоящи и предходни  обучения и сертификати. Контакти за връзка предходни  и настоящи работодатели.

ОНЛАЙН РАДИО 

Сайт разработен изцяло за меломани. В него може да слушате абсолютно безплатно най-популярните и разпространени български  радиа. От всяка точка на света с перфектно качество и разнообразие от музикални стилове. Сайта е с адаптивна мобилна версия позволяваща да слушате любимото ви радио на всякъде и на всяко устройство.